tibagepil

"ANDET EKSAMENSPROJEKT"

Skoleprojekt 10

Det andet eksamensprojekt gik ud på at udvikle en digital platform hvor min gruppe og jeg skulle lære fra os omkring et selvvalgt emne. Brugeren skulle involveres og vi skulle samle størstedelen af det vi havde lært på det første år af vores uddannelse, til et samlet produkt. Min gruppe og jeg gik hurtigt i gang med at brainstorme og et emne og vi kom frem til det at flytte hjemmefra. Vi startede ud med Design Thinking processen, og kom frem til at en hjemmeside/blog vil være det mest optimale for at opfylde vores målgruppes ønsker og behov. Derfra gik vi i gang med at skitsere hvordan hjemmesiden skulle se ud. Efter mange snakke og forskellige tanker kom vi frem til det endelige resultat som kan findes HER.

Det var en lang proces, da min gruppe og jeg som sagt havde mange forskellige idéer og vi ville aflevere et produkt som vi alle var stolte og glade for. Vi valgte hurtigt at fokusere på den unge målgruppe, og havde dem i tankerne gennem hele processen, da det jo var dem vi skulle designe til. Vi valgte lidt forskellige farver og fonte, hvor der både var nogle friske og lidt mere rolige. Vi ville gerne have at hjemmesiden skulle fungere lidt som en blog, i den forstand at den er bygget op på indlæg og at den løbende vil blive opdateret med nye af disse.

Som sagt skulle vi inddrage størstedelen af den viden, vi havde lært gennem det første skoleår. Derfor har vi lavet indhold på siden såsom billeder, videoer, banners, infografik osv. som kan findes rundt omkring på siden. Derudover har vi også lavet hjemmesiden gennem Bootstrap, og vi har haft fokus på at gøre hjemmesiden SEO venlig og gået i dybden med vores designvalg. For at læse meget mere om udviklingen af hjemmesiden, de forskellige processer og hvilke valg vi har taget, kan vores rapport findes HER.