tibagepil

"BYG EN APP"

Skoleprojekt 3

Op til det tredje skoleprojekt blev jeg introduceret til Adobe programmet Illustrator. Jeg lærte herigennem at lave ikoner, hvilket der var stor fokus på i dette projekt. Derudover blev der i undervisningen også lagt fokus på hvordan man fangede brugerne. Jeg blev præsenteret for forskellige brugertests og informationsarkitektur, hvilket jeg har haft stor gavn af i de fleste af mine andre projekter.

Udførelsen af dette projekt blev lavet i Adobe XD, hvor der skulle implementeres ikoner lavet i Illustrator. Jeg skulle lave en app, hvor der kunne vælges mellem forskellige temaer, her valgte jeg træning og motion. Resultatet af min app kan ses på billederne, eller opleves HER.

Jeg satte mig for at jeg skulle udfordre mig selv lidt i dette projekt. Jeg valgte derfor at lave en træningapp til den ældre målgruppe, da jeg ikke selv har stødt på andre træningapps der har haft forkus på netop denne målgruppe. Mit fokus lå derfor i at gøre den enkel og tydelig i sit udtryk. Der blev zoomet lidt op på de forskellige knapper og funktioner. Fra min brugertests fik jeg god respons, der var ikke problemer med at finde rundt eller at se funktionerne, og jeg var derfor tilfreds med mit projekt.