tibagepil

"SWEETBOT DESIGN"

Skoleprojekt 4

Det 4. skoleprojekt var vores første gruppeprojekt. Der var fokus på at lave et responsive design, så hjemmesider både passede til mobil og tablet enheder også. Min gruppe og jeg blev i undervisningen derfor sat mere ind i kodning og vi lærte dermed en helt masse nyt og brugbart til fremadrettede projekter. Derudover blev jeg også introduceret for design guides.

Projektet gik ud på at lave et website til det fiktive webbureau Sweetbot, der specialiserede sig inden for 3 bestemte emner og derudover også havde deres egen e-commerse HotBot, som vi skulle designe logo og ikoner til. Min gruppe og jeg fik også en design guide som skulle overholdes. Resultatet af vores udgave af Sweetbot ses på billederne, men den fulde oplevelse kan findes HER.

Min gruppe og jeg fokuserede på at overholde den design guide vi havde fået udleveret. Derudover valgte vi også at holde hjemmesiden enkel og moderne, i den forstand at vi legede lidt med farver i vores ikoner, men stadig havde en del ’white-space’, som der er rart for øjet at kigge på. Vi arbejdede hårdt for at komme i mål med dette projekt, da vi alle gerne ville være tilfredse med resultatet, og det endte vi heldigvis også alle med.