tibagepil

"FØRSTE EKSAMENSPROJEKT"

Skoleprojekt 5

Det første eksamensprojekt gik ud på at lave videre eller om på mit portfolio. Størstedelen det jeg havde lært på det 1. semester skulle komme til udtryk i mit nye portfolio. Derudover var det også et krav at de gamle projekter skulle forbedres alt efter den feedback vi har fået tilbage på dem.

Omkring designet af min portfolio valgte jeg at tage udgangspunkt i det portfolio, jeg havde startet på i et af de forhenværende projekter, da jeg godt kunne lide idéen og tankerne bag det. Jeg lavede en version 2 af de projekter, jeg havde fået feedback på. Da to af projekterne i semestret omhandlede portfolio, var mit endelige portfolio den forbedrede udgave af disse. Mit portfolio eksamensprojekt kan findes HER, for at se hvilken udvikling jeg gik gennem med mine projekter på første semester, findes det under projektsiden.

Jeg fortsatte som sagt lidt i den tankegang med at holde designet i de blå toner. Jeg valgte at lave en ’one-pager’, da det var hvad jeg mente fungerede bedst ift. hvad brugerne er mest vant til når de besøger forskellige hjemmesider. At lave en one-pager er noget jeg har holdt fast i frem til nu, da jeg synes konceptet fungerer rigtig godt og ja som sagt er meget brugervenligt. Jeg fokuserede derudover også på at holde designet pænt og rent, med lige linjer, en rød tråd og god plads rundt om mine elementer på de forskellige sider. Jeg legede lidt med forskellige kontraster bl.a. formkontraster., da jeg synes det var en sjov måde at fange øjet på. For at læse mere om mine valg omkring dette eksamensprojekt, kan det findes HER.