tibagepil

"DESIGN THINKING"

Skoleprojekt 6

Det første projekt på 2. semester var lidt anderledes end hvad min klasse og jeg havde været vant til. Her var der nemlig fokus på Design Thinking metoden gennem 4 uger, og det endelige projekt var at vise hvad man havde udviklet af idéer og tanker gennem hele forløbet. I undervisningen var der fokus på Adobe programmet, InDesign, hvor i der skulle laves plakater og e-magasin, og så var der også lidt samarbejde med markedsføringsuddannelsen.

Min gruppe og jeg havde fået tildelt virksomheden bObles, som vi i sidste ende skulle designe et nyt produkt for efter vi havde gået gennem Design Thinking processen. Min gruppe og jeg kom på 3 for-skellige løsninger, hvilket kan ses på billederne herunder, eller som kan læses mere på i vores rapport HER.

Under Design Thinking processen fokuserede min gruppe og jeg meget på, hvad det var bObles egen målgruppe følte de manglede af viden eller produkter. Det var en meget spændende proces, da min gruppe og jeg egentlig havde tænkt at gå en bestemt vej til at starte med, men efter Design Thinking processen endte vi ud med noget helt andet. Derfor har jeg brugt Design Thinking til fremadrettede projekter, da det kan hjælpe en med at komme på andre idéer og tanker, end man først lige havde tænkt.