tibagepil

"START-UP VIRKSOMHEDSPROJEKT"

Skoleprojekt 7

Det andet forløb på 2. semester omhandlede CMS-systemet WordPress. Her lærte jeg om hvordan de basale ting fungerede og hvad man skal fokusere på når man laver en hjemmeside i WordPress. I undervisningen var der også fokus på SEO, da det er en vigtig del at have med i tankerne når man laver en hjemmeside.

Projektet i dette forløb var et samarbejde med en start-up eller lille virksomhed, hvor min gruppe og jeg skulle udvikle en hjemmeside gennem WordPress, der levede op til klientens ønsker. Min gruppe og jeg fik en virksomhed der havde fokus på rytmik til børn. For at se resultatet af denne hjemmeside så klik HER.

Min gruppe og jeg havde fokus på at lave en professionel hjemmeside, der også var lidt i børneuniverset, så det også var sjovt for børnene at kigge med. Klienten havde nogle krav mht. hvad der skulle vises på hjemmesiden, nemlig hvilke hold hun tilbød og hvad rytmik gik ud på for hende. Derudover skulle det også være nogle behagelige farver og en side man let kunne overskue. Min gruppe og jeg valgte derfor en blanding mellem nogle lidt mørke farver og nogle lidt lysere farver, som alle var meget rolige at se på. For at få en fornemmelse af hvad det var hjemmesiden gik ud på lavede vi også en baggrund til siden med en masse små tegninger, da vi syntes det passede godt ind i det legende univers.