tibagepil

"WEBSITE MED DATAVISUALISERING"

Skoleprojekt 8

Under dette forløb var der fokus på JavaScript, Bootstrap og CSS grid. I undervisning lærte jeg små basale ting omkring JavaScript, som jeg efterfølgende har fundet meget nyttigt da JavaScript er noget man kan bruge i mange forskellige situationer. Bootstrap har også været enormt brugbart, da det er en metode, hvori man kan opbygge en hjemmeside lidt hurtigere end normalt. Derudover havde jeg en uge med e-learning, hvor jeg bl.a. skulle lære omkring infografik og D3.js.

Projektet der skulle laves under dette forløb var et website med datavisualisering. Det var selvvalgt hvilket emne man ville visualisere data omkring, så længe man forsøgte sig med Bootstrap eller CSS grid og D3.js. Det endelig resultat af min gruppes og mit website findes HER.. Min gruppe og jeg blev hurtigt glade for Bootstrap og valgte at lave det enkelte website ud fra det. Derudover valgte vi at sammenligne data omkring fødsler i Danmark, da man kunne finde mange interessante data om dette.

Udover denne opgave skulle jeg også selv lave en infografikopgave, hvilket skulle omhandle vinter OL. Her valgte jeg at sammenligne nogle forskellige resultater omkring kunstskøjteløb, og lavede infografik over dem så de var brugervenlige og lette at forstå. Mit resultat af infografikopgaven ses på billedet herunder.